1750 de avioane noi Airbus pentru India, în următorii 20 de ani

Pe 9 martie 2018, Airbus a publicat un studiu din care reiese necesarul de avioane noi în India, pentru următorii 20 de ani.

0 212

Companiile aeriene și producătorii de aeronave fac studii și estimării pentru anii ce vin. În modul acesta, producătorii de aeronave își ajustează producția, iar companiile aeriene dau comenzi. Evident că nu e bătut nimic în cuie, iar cererea și oferta pot fi reglate și pe termen scurt.

1750 de avioane noi Airbus pentru India

Pe 9 martie 2018, Airbus a prezentat un astfel de studiu estimativ din care reiese necesarul de avioane noi pentru piața din India. Mai exact, companiile aeriene indiene vor avea nevoie de 1750 de aeronave noi în următorii 20 de ani.

India-avioane-Airbus

Estimările arată un necesar de 1 320 de noi aeronave cu un singur culoar și 430 de avioane widebody, totul evaluat la 255 miliarde de dolari. O parte dintre avioane vor înlocui actualele aeronave aflate în serviciul comercial, altele vor contribui la creșterea flotelor.

Primele 10 companii aeriene din India sunt: Air India; Jet Airways; IndoGo; Air India Express; SpiceJet; GoAir; AirAsia India; Vistara; Alliance Air; TruJet.

Până în 2036, indienii vor zbura de 4 ori mai mult față de astăzi. Ca urmare, se estimează că traficul aerian de pe piața indiană va crește cu 8,1% pe an în următorii 20 de ani, aproape de două ori mai mult față de media mondială de 4,4%.

Conform estimărilor, o aeronavă Airbus va fi livrată în India în fiecare săptămână, în următorii 10 ani. Și să nu uităm de contribuția Indiei la construcția de avioane Airbus prin intermediul inginerilor, dar și al pieselor provenite din această țară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.