Top Gun: Maverick, în cinematografe din 27 mai 2022

0 223

După 34 de ani, Tom Cruise revine în rolul lui Maverick, un pilot și instructor pe avioane de vânătoare ale forțelor aeriene americane. După o amânare de doi ani, fanii Top Gun pot merge în cinematografe să vadă noul Top Gun: Maverick.

Se spune că Tom Cruise a ales să-și facă singur, fără dublură, toate cascadoriile la manșa avioanelor de luptă. Pentru cine nu știe, Tom Cruise (Din lumina reflectoarelor, la manșa avioanelor!) este pilot și în viața reală, având brevet din 1994.

În seara de 24 mai, la invitația RO IMAGE 2000, colegul Teodor Coman a fost prezent la vizionarea de presă. Prima remarcă după film a ținut de faptul că s-a plâns în sală, ceea ce întărește afirmațiile făcute de producătorul Jerry Bruckheimer care a spus că este un film-competiție despre familie, prietenie și sacrificiu. Top Gun: Maverick este o scrisoare de dragoste pentru aviație și vă arăta ce înseamnă a fi un pilot de top.

Jerry Bruckheimer mai declarat: „Un film de aviație ca acesta nu s-a mai făcut până acum. Și sunt șanse să nici nu se mai facă altul.”

În concluzie, din 27 mai 2022, puteți vedea Top Gun: Maverick în cinematografele din România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.