Litoralul pentru toți 2022, din 22 mai, cu tarife de la 34 lei/persoană!

3 269

Din 22 mai, a început programul ”Litoralul pentru toți”, ediția 2022. Turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană.

Potrivit unui comunicat al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), preţurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. Programul, aflat la cea de-a 40-a ediţie, se va derula până în 19 iunie.

Litoralul pentru toți 2022

Pentru ediţia din acest an şi-au anunţat participarea zeci de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziţia turiştilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

”Litoralul pentru toți” vine la pachet cu foarte multe beneficii pentru turiști, dar și pentru lucrătorii din domeniul HORECA. Cu toate că temperatura apei are doar 16 grade, fiind departe de temperatura ideală pentru baie, turiștii aleg să meargă în vacanță pentru a se bucura de relaxare și pentru a profita de faptul că stațiunile nu sunt aglomerate.

Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare, fără mic dejun, începe de la 34 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele, pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopţi de cazare.

Programul Litoralul pentru Toţi se află la ediţia cu numărul 40 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

3 Comentarii
  1. […] 1. Până în 19 iunie are loc o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”, care oferă prețuri cu până la 70% mai mici decât în perioada de vârf a sezonului. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun este de 34 lei de persoana la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minim 5 nopți, în timp ce tariful minim pe noapte pentru o persoană care alege cazare în sistem all-inclusive este de 160 lei. (Airlines Travel) […]

  2. […] Din Cronica de Turism: Până în 19 iunie are loc o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”, care oferă prețuri cu până la 70% mai mici decât în perioada de vârf a sezonului. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun este de 34 lei de persoana la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minim 5 nopți, în timp ce tariful minim pe noapte pentru o persoană care alege cazare în sistem all-inclusive este de 160 lei. (Airlines Travel) […]

  3. […] Până în 19 iunie are loc o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”, care oferă prețuri cu până la 70% mai mici decât în perioada de vârf a sezonului. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun este de 34 lei de persoana la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minim 5 nopți, în timp ce tariful minim pe noapte pentru o persoană care alege cazare în sistem all-inclusive este de 160 lei. (Airlines Travel) […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.