TOP 3 aeroporturi în care puteți să vă relaxați la cazinou

0 1.729

Prea puţini oameni consideră aeroportul drept destinaţie turistică. Mulţi consideră că scopul lui principal este acela de loc de aterizare / decolare a avioanelor şi de aşteptare / îmbarcare a pasagerilor. Nimic mai neadevărat.

Dar există în lume un număr impresionant de aeroporturi pe care însuşi DaVinci ar fi invidios. De la o arhitectura avangardistă, cu finisaje fine, până la cadre naturale care-ţi taie respiraţia. Unele sunt adevărate orășele autonomie, în care poți să mergi la cinema, să te odhnești, să mergi la cabine stomatologic / frizerie și chiar să te relaxezi la cazinou.

Călătoria este de obicei asociată cu emoții pozitive și inedite. Din păcate, uneori trebuie să petrecem ceva mai mult timp în aeroport, în așteptarea următorului zbor. Există și cazuri în care așteptarea în aeroport este neprevăzut de lungă. Vremea nefavorabilă sau alte situații neprevăzute pot produce întârizeri ale zborurilor. În astfel de situații, cele mai importantă sunt răbdarea și bună dispoziție.

Este bine să improvizați tot felul de activități pentru a umple timpul. Puteți să vă jucați pe telefon, să chatuiți, chiar să lucrați dacă aveți laptopul. Dacă sunteți fani jocuri de noroc, puteți să să descărcați astfel de aplicații de casino online sau să citiți informații suplimentare înainte de viitoarea călătorie.

Cu toate acestea, există aeroporturi care oferă mai multe opțiuni de a va distra. Pentru pasionații de jocuri de noroc, un cazinou este o variantă excelentă. Iată câteva dintre aeroporturile de top la care vă puteți încerca norocul, în timp ce așteptați zborul către destinația dorită.

Aeroportul Internațional McCarran, Las Vegas – Nevada, SUA

Unul dintre aeroporturile renumite pentru cazinouri este Aeroportul Internațional McCarran, Las Vegas – Nevada, SUA. Așa cum știm, Las Vegas este recunoscut internațional ca un oraș de vacanță cu hoteluri și locuri de odihnă, magazine și faimoase cazinouri pentru jocuri de noroc.

Aeroportul a fost construit în 1942, dar a fost pus in funcțiune în 1948. În prezent, aeroportul oferă zeci de aparate de tip slot, permițând pasagerilor să facă un joc înainte următorul zbor. Este, de asemenea, o oportunitate de a-și încerca norocul înainte de transportul la hotel. După pandemie, când restricțiile de călătorie vor fi ridicate, programați-vă o vacanță în Las Vegas.

Aeroportul Internațional Reno–Tahoe, Reno – Nevada, SUA

Rămânem în Nevada și aducem în atenția voastră Aeroportul Internațional Reno–Tahoe, Reno – Nevada, SUA. Este al doilea aeroport cel mai aglomerat din Nevada (după McCarran) pentru zboruri internaționale și interne. 

Reno-Tahoe International Airport Slots este un cazinou aflat în incinta aeroportului Reno-Tahoe din Nevada. Acesta este deschis zilnic între 17:00 și 23:00, are o suprafață de 4.100 de metri pătrați și are 250 de parate de joc și un restaurant. Dacă ajungeți vreodată prin acest aeroport. încercați-vă norocul. CUMPĂTAT!

Aeroportul internațional Londra Heathrow

Zburăm din Statele Unite direct în Marea Britanie, la Aeroportul internațional Londra Heathrow. În Marea Britanie, jocurile de noroc sunt bine reglementate și sunt prezente în toate zonele.

Peste tot veți vedea case de pariuri și cazinouri cu jocuri de noroc. Aeroportul Heathrow nu face excepție, dar oferă numai aparate slot. Vă puteți încerca norocul într-unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume și din Europa.

Adevărul este că pe acest aeroport nu există nici un cazinou propriu-zis, însă mașinile slot sunt împrăștiate peste tot în aeroport. Dacă aparatele slot clasice cu fructe nu vă interesează, există întotdeauna posibilitatea să jucați online.

Oricum ar fi, jucați cumpătat!

Leave A Reply

Your email address will not be published.