TAROM va opera un zbor de repatriere pe direcția Londra – București

1 5.683

Avem câteva informații interesante despre un viitor zbor de repatriere din Londra spre București. Acesta ar urma să fie operate de compania aeriană națională TAROM.

TAROM va opera un zbor de repatriere al românilor din Anglia, care sunt în situații de urgență. Prețul biletului va fi aproximativ 280 lire/pers.

Pentru a fi informați cu privire la acest zbor de repatriere, trebuie să vă înregistrați pe listele MAE. Zborul nu are încă o dată stabilită, dar se va ține cont de numărul pasagerilor confirmați.

TAROM va opera un zbor de repatriere

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pune la dispoziția cetățenilor români aflați în situații de urgență în contextul pandemiei COVID-19 și care sunt turiști în Marea Britanie (sau în tranzit), studenți ERASMUS, se află în această țară pentru intervenții chirurgicale/tratament sau sunt muncitori sezonieri/ lucrători cu contracte temporare de muncă încetate ca rezultat a COVID19, alte cazuri urgente (persoane fără adăpost/resurse materiale, victime trafic persoane etc.) un formular online de înregistrare a acestor persoane pentru a fi preluate în evidența misiunii diplomatice și a solicita asistență consulară

CETĂȚENII ROMÂNII cu rezidența obișnuită în MAREA BRITANIE (posesori de National Insurance Number – NINO, Settled/Pre-settled Status – EUSS, Pașaport românesc cu domiciliul în UK, Indefinite Leave to Remain, Blue Card/Yellow Card, self-employed etc.), sunt îndrumați sa consulte resursele puse la dispoziție de site-urile web ale Ambasadei, precum și de Guvernul britanic cu privire la sprijinul de care pot beneficia în această perioadă.

Info: https://aviation-headlines.ro/

Leave A Reply

Your email address will not be published.