Timișoara – New York cu Lufthansa, de la 390 EURO (dus-întors)

0 608

Continuăm să vă prezentăm cele mai bune tarife la biletele de avion. A venit rândul timișorenilor să se bucure de oferta spre New York. Promoție Timișoara – New York cu Lufthansa, de la 390 EURO (dus-întors).Zilele trecute am scris despre ofertele pentru București și Sibiu: București – New York cu Lufthansa, de la 395 EURO și Sibiu – New York cu Lufthansa, de la 380 EURO. Oferta valabilă pentru zboruri dus-întors.

Oferta este valabilă pentru călătorii în lunile septembrie – decembrie 2019. Zborurile sunt operate de Lufthansa sau de Lufthansa + United. Mai jos aveți o simulare pentru validarea pretului.

Promotie Timisoara – New York cu Lufthansa

timisoara-new-york-lufthansa-390-euro

Menționăm că acest preț conține un minim de servicii. Pentru pachetul complet, sau în funcție de preferințe, va trebui să mai scoateți niște bani din buzunare. Tariful se validează pentru zboruri dus-întors, la 7 zile.

Escala este la Frankfurt. Depinde de zborurile alese. Zborurile lung-curier sunt operate cu aeronave widebody de tipul Airbus A340-600 / Boeing 747-8i. În timp ce zborurile cu plecare din Timișoara sunt operate cu avioane Embraer E-190.

Acum este momentul să profitați de oferte foarte bune pentru zboruri spre Statele Unite :).

Leave A Reply

Your email address will not be published.