blank

American Airlines a anunțat ultimele zboruri cu avioanele MD-80

0 866

În prezent, American Airlines este una dintre puținele companii aeriene cu avioane MD-80 în flotă. Mai exact, American Airlines are în serviciul operațional 26 de avioane MD-82/83.

Însă cea mai mare flotă de avioane MD-80, care încă se află în serviciul operațional, o deține Delta Air Lines. Peste 110 avioane MD (modelele 88 și 90).

ultimele zboruri cu avioanele MD-80

Revenind la flota MD de la American Airlines, aceasta va fi retrasă din serivicul comercial pe 4 septembrie. La această dată, toate avioanele MD-82/83 vor operate ultimele zboruri comerciale.

Pentru transportatorii americani, avioanele MD au făcut parte din nucleul central al flotelor din anii ”80 și până astăzi. Dar a venit vremea ca era avioanele MD să apună la American Airlines.

Mai jos aveți lista ultimelor zboruri comerciale, care vor fi operate de avioanele MD-80 American Airlines. După retragerea comercială, avioanele vor mai opera zborurile spre Roswell, New Mexico (ROW), locul unde vor fi conservate / depozitate.

ultimele-zboruri-american-airlines-md-80

Avioanele MD-80 vor fi înlocuite de noile modele A321neo și 737 MAX 8. Vă reamintim că American Airlines a plasat o comandă 50 de avioane Airbus A321XLR.

Leave A Reply

Your email address will not be published.