The Aviation Factory devine primul broker de aviație din Europa care acceptă plăți în criptomonedă.

0 189

The Aviation Factory (TAF), specialistul european atunci când vine vorba de organizarea zborurilor personalizate, dă din nou tonul. Compania de aviație din Belgia este primul broker principal de aviație din Europa care acceptă plăți în criptomonedă.

Oricine dorește să închirieze un avion privat poate plăti acum și în bitcoin, ethereum sau alte criptomonede.

Compania are un sistem de calcul extrem de performant care poate monitoriza disponibilitatea a mii de aeronave din întreaga lume. Baza de date conține mai mult de 3360 de jeturi private. Clienții introduc ruta dorită pe site-ul TAF și în funcție de solicitările clientului, brokerul oferă propunerile de preț și aeronavele disponibile.

„În timpul carantinei, mulți tineri s-au interesat de tranzacționarea acțiunilor și a criptomonedelor. Unii dintre ei nu s-au ferit de riscuri și au obținut profituri uriașe. Acești mileniali trăiesc în prezent și nu au nicio îngrijorare în ceea ce privește rezervarea unui avion privat pentru a-și celebra succesul”, a declarat Carl Legein, CEO al The Aviation Factory.

„A apărut un nou grup de utilizatori de jeturi private: „generația Robinhood”, numită după binecunoscuta aplicație bursieră. Unii dintre clienți au întrebat dacă își pot plăti zborul în cripto. Acest lucru este posibil de acum. În plus față de bitcoin, The Aviation Factory acceptă și ethereum, dar și alte criptomonede ca mijloc de plată.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.