Orange County (California) – Hawaii cu United Airlines, din 6 mai.

0 293

United Airlines a lansat o nouă rută între Orange County (California) și Honolulu. Aceasta se alătură zborurilor United între Chicago – Kona și New York (Newark) – Maui. Cu aceste noi rute, United va oferi servicii zilnice între mai mult de 20 de orașe de pe continent și Hawaii.United ajută la restabilirea călătoriilor spre Hawaii și a introdus o serie de soluții pentru a facilita înțelegerea și respectarea cerințelor de siguranță pe toată insula pentru clienți. La începutul acestei luni, compania aeriană a anunțat că pasagerii care călătoresc în Hawaii, și care dețin un test COVID-19 negativ valid, pot arăta rezultatele înainte de îmbarcare pentru a economisi timp și pentru a ignora liniile de examinare a documentelor la sosire.

Compania aeriană a introdus aplicația mobilă „The Travel-Ready Center”.

Compania aeriană a introdus o nouă soluție digitală, „The Travel-Ready Center”, în care clienții pot examina cerințele de intrare în orașele de destinație, pot găsi centre medicale locale de testare și pot încărca toate certificatele de testare și vaccinare necesare pentru călătorii.

United zboară în Hawaii de mai bine de 70 de ani și a fost prima companie aeriană care a introdus servicii între continent și Kona și Maui în 1983. United rămâne un pionier în Insulele Hawaii prin lansarea primelor rute între Chicago – Kona și între New York (Newark) – Maui, în această vară.

Zborul United între Aeroportul Internațional John Wayne din Orange County și Honolulu va fi singurul zbor între Orange County și Hawaii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.