LOT Polish Airlines va relua zborurile interne începând cu iunie 2020

0 727

Începând cu 1 iunie 2020, LOT Polish Airlines va relua zborurile interne. Pentru început se va zbura spre 8 aeroporturi din Polonia. Pentru siguranța și confortul pasagerilor la bordul aeronavei, se va aplica procedura #BezpiecznyLOT, elaborată pe baza recomandărilor inspectorului sanitar și a organizațiilor internaționale din industrie.

LOT Polish Airlines va relua zborurile interne

Pentru început vor fi operate zboruri pe următoarele rute: Varșovia – Gdansk (3 zboruri/zi); Varșovia – Cracovia (1-2 zboruri/zi), Varșovia – Poznan (1-2 zboruri/zi), Varșovia – Rzeszow (1-2 zboruri/zi), Varșovia – Szczecin (1-2 zboruri/zi), Varșovia – Wroclaw (1-2 zboruri/zi) și Varșovia – Zielona Gora (1-2 zboruri/zi); Cracovia – Gdansk (1 zbor/zi). Tarifele vor porni de la 99 PLN/segment, fără bagaje.

Ce este #BezpiecznyLOT în avion?

LOT Polish Airlines a implementat o serie de reguli și proceduri pentru siguranța și sănătatea pasagerilor și echipajelor de zbor. Aeronavele sunt echipate cu filtrele HEPA (High Efficiency Particulate-Air), care elimină până la 99.9% din bacterii și virusuri existenți în aer. Toate avioanele vor fi dezinfectate în mod regulat.

Personalul de cabină va purta măști și mănuși. Masca este obligatorie și pentru toți pasagerii LOT. Aceștia trebuie să-și acopere gura și nasul pe toată durata zborului.

Ca parte a serviciului de la bord, LOT va aplica principiul „fără contact”, limitând interacțiunea directă între pasageri și echipaj. Băuturile și gustările vor fi servite în pachete individuale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.