TAROM va anula mai multe zboruri interne și internaționale în noiembrie și decembrie

0 4.478

Vă informăm că din cauza contextului actual complicat din cauza pandemiei de COVID-19, TAROM va opera o serie de modificări în actualul orar de zbor.

TAROM anulează mai multe zboruri internaționale

Astfel, în perioada 7 noiembrie – 30 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Londra se vor suspenda. Persoanele care au achiziționat bilete pe această rută și nu au fost deja contactate de reprezentanții TAROM, sunt rugate să scrie la [email protected] / [email protected] sau să apeleze Call Center-ul TAROM.

TAROM va suspenda zborurile spre Bruxelles din zilele 2, 9 și 16 noiembrie 2020. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe ruta București – Bruxelles vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

TAROM va anula zborurile spre Munchen din zilele 11, 18 și 25 noiembrie 2020. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe ruta București – Munchen vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

TAROM va anula zborurile spre Amsterdam din zilele 13, 20, 27 noiembrie și 4 decembrie 2020. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri

TAROM anulează mai multe zboruri interne

TAROM va anula și câteva zboruri interne. Vor fi anulate zborurile din / spre Oradea din zilele 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 25 noiembrie și 1, 3, 8, 10, 15 decembrie 2020. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zborur.

TAROM va anula zborurile spre Suceava din zilele 4 și 6 noiembrie 2020. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.