blank

TAROM transportă echipamente medicale la Oradea, direct din China

0 1.319

Două aeronave Boeing 737-800 ale companiei Tarom sunt în zbor spre Oradea. Aduc fiecare câte 10 tone de materiale sanitare foarte importante pentru buna funcţionare a spitalelor orădene.

Au decolat de pe aeroportul din Shanghai – China, fac o escală de realimentare cu kerosen în Kazahstan şi după aproape 14 ore de zbor vor ateriza pe aeroportul din Oradea. Primul 737-800 TAROM (YR-BGJ) a aterizat deja la ora 15. Al doilea Boeing 737-800 TAROM (YR-BGK) a decolat din Shanghai și zboară spre Almaty. Va ajunge la Oradea în decursul nopții.

TAROM transportă echipamente medicale la Oradea, direct din China

Combinezoanele şi măștile transportate fac parte din contractul de import din care au mai fost transportate la sfârşitul săptămânii trecute 37 de tone de materiale sanitare.

Dacă totul va fi în regulă, a treia aeronavă Boeing 737-800 TAROM va aduce până la sfârșitul acestei săptămâni ultimul transport, încă 10 tone de echipamente medicale. Vor fi suficiente materiale sanitare pentru toate spitalele și pentru toți cei care sunt în linia întâi în județul Bihor.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit şi au susținut ca aceste produse vitale să ajungă în siguranță la noi: transportatori, celor care ne-au garantat plățile, autorităților care ne-au susţinut, donatorilor și tuturor celor care au dat o mână de ajutor. Vom face un raport în detaliu în zilele următoare, după ce toate livrările vor fi făcute, cu privire la cantități, tipuri de materiale și prețuri. Toate costurile vor fi prezentate în mod transparent. În tot cazul, oamenii din linia întâi au echipamente iar economiile realizate de spitale și primărie sunt consistente, a declarat Ilie Bolojan, primarul orașului Oradea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.