Emirates a inceput sa testeze pasagerii de COVID-19 (Video)

0 1.118

Suntem în a 4-a lună de pandemie COVID-19 și în continuare sunt luate măsuri drastice de distanțare socială. Restricțiile de călătorie au fost prelungite, iar miliarde de oameni continuă să stea în izolare.

blankblank

Totuși trebuie să găsim soluții pentru a putea merge la serviciu, pentru a călători și pentru a ne relua activitățile cotidiene până la găsirea unui tratament adecvat și a unui vaccin eficient. Și toate acestea să fie în deplină siguranță pentru sănătatea noastră.

Emirates este prima companie aeriană care testează pasagerii de COVID-19

Emiratele Arabe Unite acționează proactiv. Compania aeriană Emirates, în colaborare cu Autoritatea de Sănătate din Dubai (DHA), va introduce măsuri suplimentare de precauți împotriva COVID-19. Din 15 aprilie, Emirates a început să testeze pasagerii de COVID-19. Primii au fost cei de pe cursa de Tunisia.

Astfel, Emirates a devenit prima companie aeriană din lume care a efectuat teste rapide COVID-19 pasagerilor săi. Testele au fost făcute de Autoritatea de Sănătate din Dubai (DHA), iar rezultatele au fost disponbile în 10 minute. Testele au fost făcute în zona de check-in a terminalului 3 din Aeroportului Internațional Dubai. Suntem curioși cât de eficiente sunt aceste teste rapide, ținând cont că unele state europene s-au plâns de acuratețea scăzută.

Emirates dorește să crească capacitatea de testare și să extindă și la alte zboruri. Astfel, pasagerii pot primi pe loc certificatul de test COVID-19, atât de necesar pentru intrarea în unele țări.

emirates-testeaza-pasagerii-decovid-19

Emirates a implementat și alte măsuri de prevenire și protecție împotriva COVID-19

Pe lângă testarea rapidă, Emirates a implementat și alte măsuri de prevenire și protecție împotriva COVID-19. Formalitățile de check-in și de îmbarcare au fost, de asemenea, adaptate având în vedere distanțarea socială. 

Barierele de protecție au fost instalate la fiecare birou pentru a oferi măsuri suplimentare de siguranță pasagerilor și angajaților. Mănușile și măștile sunt obligatorii pentru toți angajații de la aeroport.

Pasagerii sunt, de asemenea, obligați să poarte propriile lor măști atunci când se află la aeroport și la bordul aeronavei și să respecte instrucțiunile de distanțare socială.

În avioanele Emirates nu vor mai fi reviste și alte materiale de citit tipărite. Preparatele culinare și băuturile vor fi servite în continuare, dar ambalarea lor va fi modificată pentru a reduce contactul în timpul servirii, iar interacțiunea să fie minimă.

În prezent, bagajele de mână nu sunt acceptate. Articolele permise în cabină sunt limitate la laptop, poșetă, servietă sau obiecte pentru copii. Toate celelalte articole trebuie să fie înregistrate ca bagaje de cală. Toate aeronavele Emirates vor trece prin procese ample de curățare și dezinfectare în Dubai, după fiecare călătorie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.