TAROM Tours invită copiii la Disneyland Paris

0 571

La finalul lunii mai, am scris despre promoţia Air France pentru Disneyland. Zilele acestea, TAROM Tours, agenţia de turism a companiei TAROM, a anunţat un pachet atractiv pentru Orăşelul basmelor. Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea celebrelor parcuri de distracţii Disney, agenţia TAROM TOURS oferă pachete speciale pentru familii la parcul Disneyland din Paris.TAROM Tours oferă pachete speciale pentru familiile care doresc să călătorească împreună cu copiii la parcul Disney din Paris.

Un pachet ce include cazare la hotel pentru două nopţi şi intrare la parcul Disney, variază între 209 şi 419 euro/adult, în funcţie de tipul de hotel pentru care se optează. La acest preţ se adaugă costul transportului cu avionul. Copiii în vârstă de până la 12 ani beneficiază de bilet de avion gratuit, plătind numai taxele aferente biletului, în valoare de aproximativ 115 euro/bilet* (* Pentru a beneficia de gratuitate, copiii trebuie însoţiţi de un adult. Gratuitatea se acordă pentru max. doi copii/familie.).

TAROM operează două curse pe zi la Paris, după următorul program (ore locale):
Bucuresti 09:20 / 13:05 – Paris 11:35 / 15:20
Paris 12:25 / 16:20 – Bucuresti 16:25 / 20:20

DISNEYLAND RESORT PARIS este locul perfect pentru petrecerea vacanţei, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, numărându-se printre destinaţiile preferate ale turistilor de pretutindeni. Complexul, care se află la 32 de km de centrul Parisului, se întinde pe o suprafaţă de 19 km2 şi cuprinde două parcuri tematice de distracţii (Disneyland Park si Walt Disney Studios Park), Disney Village (cu magazine, restaurante, animaţie şi celebrul Buffalo Bill’s Wild West Dinner Show) şi 14 hoteluri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.