Un nou concept de scaune cu design futurist pentru avioanele viitorului

0 172

Contour Aerospace şi Factory Design sunt două firme care au creat şi prezentat noile scaune cu design futurist pentru avioanele viitorului. Cele două companii britanice au realizat un concept de scaune tip capsule. Creatorii merg pe ideea că pasagerii îşi pot gestiona mult mai bine spaţiul intim în timpul zborului.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Însă oare sunt oamenii pregătiţi să devină atât de solitari? Pentru că aceste capsule ar defini prea mult mediul dintre oameni şi, cu toate că vor fi sute de oameni într-un avion, probabil că se vor simţi singuri.

Multe companii prezintă anual zeci de astfel de modele, însă nu este foarte simplu să realizezi un scaun pentru aeronave şi să intre în producţia de serie. Industria se dezvoltă foarte încet în această direcţie. Totul depinde de companiile aeriene, de producţia de aeronave, de optimizarea costurilor de operare şi de standardele certificate în aviaţie. Plus că astfel de scaune trebuie să fie durabile!

Dar mai bine vă las şi pe voi să urmăriţi ce idei au unii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »