Brussels Airlines a lansat ruta spre New York

0 301

Brussels Airlines, companie aeriană belgiană şi cu hub-ul principal pe Brussels Airport, leagă Capitala Europeana de New York cu un zbor pe săptămână.

Ruta a fost inaugurată la 1 iunie 2012 şi intră în istoria Brussels Airlines. Prin intermediul acestor zboruri, operatorul belgian leagă Belgia de Statele Unite după o pauză de 10 ani.

Brussels Airlines va opera un zbor pe zi cu aeronave Airbus A330-300 sau Airbus A330-200, în funcţie de solicitări. Aeronavele sunt echipate cu cele mai noi tehnologii pentru zbor şi confort. Sunt configurate în 2 clase – business şi economy.

blank

Programul rutei directe Bruxelles – New York operată de Brussels Airlines:

Zborul cu numărul SN502 decolează la ora 10:20 de pe Brussels Airport şi aterizează la New York JFK la ora 12:35. Zborul de retur SN503 pleacă de la New York JFK la ora 17:15 şi aterizează la Bruxelles, a doua zi dimineaţă, la ora 6:25. Orele prezentate sunt cele locale la decolare şi sosire. Preţurile pornesc de la 399 EUR, preţ promoţional!

Pentru a promova această rută, Brussels Airlines a îmbrăcat 100 de însoţitori de zbor într-o nouă uniformă, în culorile roşu şi negru. Astfel, aceştia nu sunt doar ambasadorii Brussels Airlines, dar de la 1 iunie au devenit şi ambasadorii New York-ului pe aeronavele Brussels Airlines.

Leave A Reply

Your email address will not be published.