TAROM a anunțat suspendarea zborurilor dintre România și Marea Britanie. Vezi ce se întâmplă cu zborurile de azi, 21 decembrie!

0 690

Având în vedere Hotărârea CNSU nr. 61/ 20.12.2020, care suspendă zborurile dintre România și Marea Britanie, TAROM va supenda operarea zborurilor comerciale spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21.12.2020, ora 19:00.Astfel, zborul din 21.12.2020, București OTP – Londra LHR – București OTP (RO7291 OTP-LHR, 12:20 – RO7292 LHR-OTP, 14:50) va fi operat în condiții speciale, sub incidența H.G. nr. 1.065 din 14 decembrie 2020, art. 4 pct. 2 din Anexa nr. 3, iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați trebuie să se încadreaze în următoarele categorii: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/235079 – ART 2, pct 3.

Pasagerii posesori de bilete pe cursa menționată sunt rugați să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de ora standard de decolare, în vederea efectuării formalităților.

Fiecare bilet include un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg. Înainte de efectuarea zborului, TAROm vă roagă să respectați condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro și prin aplicația mobilă TAROM. Detalii despre călătoriile în Marea Britanie: https://www.mae.ro/travel-conditions/3725.

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a completa un formular, care poate fi găsit accesând link-ul: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk. Vă informăm că acest formular este obligatoriu şi nu vă este permisă intrarea pe teritoriul Marii Britanii în cazul în care nu aţi completat formularul.

Pasagerii vor purta masca pe toată durata zborului precum și în incinta aeroporturilor de origine, transfer și destinație. Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligația de a se autoizola timp de 10 zile dacă sosesc din România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.