fbpx TAROM suplimenteaza zborurile pe 4 destinatii

TAROM suplimentează zborurile pe 4 destinaţii din reţeaua sa de rute

0 210
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

TAROM suplimentează, în sezonul de iarnă 2014-2015, zboruri pe 4 destinaţii din reţeaua sa de rute. Astfel, Bucureşti-Roma-Bucureşti va avea 2 frecvenţe suplimentare, ajungând la 6 zboruri săptămânale. Preţurile pe această rută încep de la 141 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

Ruta Bucureşti – Dubai – Bucureşti va fi operată de 3 ori pe săptămână faţă de 2 zboruri câte se operau în orarul de vară. Cel mai mic preţ pentru această rută este de 211 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

În perioada 20 decembrie 2014 – 18 februarie 2015, TAROM va opera un zbor în plus pe săptămână pe ruta Bucureşti – Geneva – Bucureşti. Preţul unui bilet dus-întors, cu toate taxele incluse începe de la  119 euro.

Pe Bucureşti- Chişinău-Bucureşti se va efecta în plus un zbor, ajungându-se la 18 zboruri pe săptămână. Preţurile pe această rută încep de la 116 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.