blank

TAROM oferă gratuit transportul echipamentelor sportive de iarnă în sezonul 2014-2015

0 538

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu) sau Moldova(Chişinău) şi Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva.

Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 26 octombrie 2014 şi 28 martie 2015, data începerii călătoriei. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

„ În sezonul de iarnă 2014-2015, TAROM măreşte numărul de zboruri pe destinaţiile Roma, Dubai, Geneva, Chişinău şi deschide cursa Iaşi-Dublin. De asemenea, tuturor pasagerilor care călătoresc pe rute între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu) sau Moldova(Chişinău) şi Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva, le oferim transportul gratuit al echipamentului pentru sporturile de iarnă cu o greutate maximă de 23 de kg. Reamintesc clienţilor noştri, că TAROM, pune la dispoziţia pasagerilor Business transport gratuit al bagajului cu greutate de până la 79**de kilograme şi pasagerilor Economic, transport gratuit al bagajului cu o greutate maximă de 33** de kg”, a declarat dl Christian Heinzmann.

** Business 79 kg = 3 piese x 23 kg (o piesă standard de bagaj cală) +10 (o piesă standard de bagaj mână)
** Economic 33 kg = 1 piese x 23 kg (o piesă standard de bagaj cală) +10 (o piesă standard de bagaj mână)

(Foto: www.schenna.com)

Leave A Reply

Your email address will not be published.