blankblank

TAROM se pregăteşte de un rebranding? Se caută creatorul viitoarelor uniforme pentru piloţii şi stewardesele TAROM (video)

1 2.542

TAROM se află într-un amplu proces de transformare. Se apropie sezonul de vară şi deja au fost anunţate noile modificări în programul operaţional TAROM, dar sunt discuţii şi cu privire la eficientizarea flotei. Prin presă au apărut tot felul de declaraţii, unele destul de penibile chiar din partea unor politicieni, dar au fost spuse şi câteva lucruri interesentate.

Se doreşte scoaterea aeronavelor Airbus A310 din flota TAROM. O bună parte din pierderile înregistrate de TAROM se datorează celor două aeronave lung curier. Apoi au apărut declaraţii care au anunţat intenţia de a cumpăra avioane Mitsubishi. Dar mai este cale lungă până la ceva ferm.

Dar până la marile transformări, TAROM doreşte crearea unor noi uniforme pentru personalul aeronavigant, piloţi şi însoţitori de bord, şi anunţă un concurs dedicat tuturor designerilor interesaţi să fie autorii noilor modele de uniforme.

Designerii care doresc să participe pot trimite desenele până cel târziu în data de 20 martie 2013 în atenţia Danei Ducaru, manager de proiect, la adresa [email protected]. Tot de la managerul de proiect pot obţine manualul de identitate al companiei, pentru a se familiariza cu valorile ce definesc brandul TAROM, deşi respectarea întocmai a acestuia nu reprezintă o condiţie obligatorie pentru ca proiectul să fie ales câştigător, candidaţii având libertate totală de creaţie. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul TAROM!

Este un pas interesant pe care îl tace TAROM şi sunt curios ce uniforme vor avea piloţii şi stewardesele în urma acestui concurs!

Ceva de genul?:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.