fbpx Bucuresti - Girona si Perugia cu Wizz Air din iunie 2013

Bucureşti – Girona şi Perugia cu Wizz Air din iunie 2013 (video)

0 352
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În cadrul unei conferinţe, care a avut loc la Bucureşti, Wizz Air a anunţat noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coanda. Din Bucureşti, Wizz Air oferă în prezent 13 rute spre Italia şi 6 rute spre Spania.

Din 4 iunie, Wizz Air va opera ruta Bucureşti – Girona cu două zboruri săptămânale, iar preţurile pornesc de la 113 lei pe segment. Girona este un oraș situat în nord-estul regiunii Catalonia, Spania la confluența râurilor Ter, Onyar, Galligants și Güell, la 92 de km de Barcelona.

Pe site-ul Wizz Air o să găsiţi destinaţia după numele Barcelona Girona. Este o destinaţie exotică, interesantă pentru călătorii, vacanţe, nu foarte departe de Mediterana.

Din 5 iunie, Wizz Air deschide ruta Bucureşti – Perugia. Va opera două zboruri săptămânale, iar tarifele pornesc de la 93 de lei pe segment. Perugia este recunoscut ca oraşul artei şi găzduieşte o Universitate fondată în 1309. Se află în regiunea Umbria din Italia centrală, în apropiere de fluviul Tibru. Aeroportul se află la 12 kilometri de Perugia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.