TAROM la IAȘI: rute anulate, frecvențe modificate

TAROM renunță la Torino, Roma și Bologna!

6 10.883

Update 10 martie 2017: TAROM renunță la ruta IAȘI – MADRID. Conform orarului de zbor încărcat pentru sezonul de vară 2017, ruta directă Iași – Madrid dispare din sistem. Rămân disponibile doar zborurile Iași – Madrid cu escală la București.Mai jos aveți și alte informații despre modificările pe care le va opera TAROM la baza din Iași.

2017 se anunță foarte agitat. Vor fi rute noi, vor fi rute anulate, vor fi modificări de frecvențe etc. Operatorii low-cost își extind operațiunile, în timp ce TAROM încearcă să se adapteze la piața locală și regională.

Conform sistemului de rezervări TAROM, vor fi operate modificări la baza de la IAȘI, a doua bază după cea de la București. Cristi m-a ajutat să identificăm modificările în orarul de vară 2017 și să extragem informațiile relevante pentru pasageri.

TAROM la IAȘI

TAROM renunță la rutele Iași-Roma, Iași-Torino și Iași-Bologna. Pare surprinzător, dar se pare că TAROM renunță la zborurile spre Italia. Cu toate că ruta Iași-Torino nu are concurență, TAROM a decis sistarea ei din 26 martie 2017. Zborurile pe ruta Iași-Bologna sunt scoase din sistem după data de 24 martie 2017. Ultimul zbor pe ruta Iași-Roma va fi operat pe 31 martie 2017.

De la baza din IAȘI, TAROM va continua să zboare pe rutele, IAȘI – Munchen, IAȘI – Londra Luton, IAȘI – Tel Aviv și IAȘI – București.

Ce alternative aveți la rutele anulate de TAROM? Pentru IAȘI – Bologna, puteți alege zborurile directe operate de Wizz Air. Pentru IAȘI – Torino, momentan nu există alternativă cu zboruri directe. Însă puteți alege zborurile directe Bacău – Torino cu Blue Air sau zborurile Iași – Torino via București tot cu Blue Air. Pentru IAȘI – Roma, puteți alege zborurile directe sau cu escală via București de la Blue Air sau zborurile directe de la Wizz Air.

Marius Gerber ne-a atras atenția că ruta ruta Iași – Torino devine sezonieră. În momentul acesta, în sistemul de rezervări TAROM puteți face cumpăra bilete din/spre Torino și în lunile iunie, august și septembrie. Vor fi operate 3 zboruri săptămânale, în zilele de marți, joi și sâmbătă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.