TAROM la București: rute anulate, frecvențe modificate

TAROM a renunțat la zborurile București - Dubai și București - Geneva!

0 3.432

După ce v-am prezentat situația bazei TAROM la IAȘI, venim cu precizări și despre modificările făcute la baza de la București.TAROM la București

În sezonul de iarnă 2016/2017, TAROM a renunțat la câteva rute, printre care București – Dubai, București – Geneva și București – Amman!

Aruncând o privire în motorul de rezervări, constatăm că ruta București – Amman va fi reluată începând cu 29 martie 2017. Pentru început vor fi operate 3 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri, vineri, duminică. Începând din iulie, numărul zborurilor București – Amman va crește la 4 pe săptămână, fiind introdus un zbor și în ziua de luni.

Din 26 martie 2017, va fi reluată și ruta București – Nisa, Franța. Primul zbor va fi operat pe 26 martie. Pentru început vor fi 2 zboruri săptămânale, urmând ca din iulie 2017 frecvența să crească la 3 zboruri săptămânale.

Despre Rutele București – Dubai și București – Geneva, informațiile nu sunt pozitive. În acest moment, cele 2 destinații nu mai sunt încărcate în sistemul de rezervări și nici din orarul de vară 2017 nu apar.

În schimb, Cristi a observat măriri de frecvențe pe rutele: București – Madrid (de la 7 la 11 zboruri săptămânale); București – Barcelona (de la 7 la 11 zboruri săptămânale); București – Tel Aviv (de la 9 la 10 zboruri săptămânale); București – Stockholm (de la 3 la 6 zboruri săptămânale).

Vom urmări evoluția TAROM în sezonul de vară 2017 și vom reveni cu detalii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.