Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

TAROM introduce tariful 𝗟𝗜𝗚𝗛𝗧 – fără bagaj de cală!

0 282

Începând cu 26 octombrie 2021, #TAROM pune în vânzare pe zborurile proprii o nouă familie de tarife, care nu vor conține bagaj de cală.

Tarifele 𝗟𝗜𝗚𝗛𝗧 sunt disponibile pentru următoarele destinații: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Bruxelles, Paris, Roma, Frankfurt, Londra, Madrid, Munchen, Praga, Tel Aviv și Viena.

Pentru a călători 𝗟𝗜𝗚𝗛𝗧, bagajul de mână inclus în bilet trebuie să aibă următoarele dimensiuni:

  • 55x40x20cm pentru o călătorie la bordul unei aeronave de tip Boeing sau Airbus;
  • 35x30x20cm pentru o călătorie la bordul unei aeronave de tip ATR42/ATR72.
blank
TARIFE LIGHT TAROM

Se poate transporta în cabină și o geantă mică de mână, o servietă, o geantă cameră foto/video, un laptop sau un alt obiect cu dimensiuni similare. Atenție: greutatea TOTALĂ a bagajului de mână nu trebuie să depăşească 𝟭𝟬 𝗸𝗴.

TAROM este ultima companie aeriană din EUROPA, dintre cele ce asigurau pachet full-service, care trece la tarife LIGHT, eliminând anumite beneficii din pachetul tarifar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.