“Flying home for Christmas” cu airberlin în 2012

1 134

Cu motto-ul “Flying home for Christmas“, una dintre aeronavele lui Moş Crăciun va zbura în flota airberlin. Un Boeing 737-800, cu numele Mike Juliette, a fost colantat cu chipul Moşului format din fotografiile a peste 2000 de fani şi angajaţi airberlin.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Christine Jung, câştigătoarea postului de ajutor al Moşului, a fost cea care a pus ultima steluţă pe fuselajul aeronavei şi va fi responsabilă să împrăştie “spiritul Crăciunului” la bordul avionului.

Aeronava airberlin a lui Moş Crăciun va zbura în programul Santa Claus Tour 2012 până la început de ianuarie 2013. Va opera curse interne şi europene.

1 comentariu
  1. […] cu 2011, AirBerlin obişnuieşte să decoreze o aeronavă în livery de Crăciun. V-am prezentat aeronava “Flying home for Christmas” din 2012, iar acum vă prezint avionul Boeing 737-800 NG (D-ABMS) “Flying home for Christmas“ din 2013. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »