Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

TAROM efectuează cursă specială Bucureşti – Constanţa – 8 februarie 2012

0 350

Update: TAROM anunţă pasagerii că a mărit capacitatea pe cursa specială Bucureşti – Constanţa şi retur de astăzi, 8 februarie, ca urmare a numărului mare de solicitări.
Dacă situaţia rămâne aceeaşi, este posibil ca mâine să fie organizată o nouă cursă specială.

Ca urmare a numeroaselor cereri venite şi astăzi din partea pasagerilor blocaţi în oraşele Bucureşti şi Constanţa, TAROM a mărit capacitatea şi a alocat un avion Airbus 318 de 120 de locuri pentru a face faţă acestor cereri.

TAROM anunţă efectuarea unei noi curse speciale de la Bucureşti la Constanţa şi retur, în data de 8 februarie 2012.

Cursa se va efectua astăzi, 8 februarie 2012, ca urmare a cererilor venite din partea pasagerilor în cursul acestei zile, având în vedere că atât legăturile feroviare, cât şi drumurile între cele două oraşe rămân blocate în continuare.

Biletele pot fi cumpărate de la biroul de ticketing al companiei TAROM din aeroport şi vor costa 150 euro/pasager, cu toate taxele incluse. Din Constanţa, biletele pot fi cumpărate de la agenţia TAROM din oraş sau de la biroul TAROM din aeroportul Mihail Kogălniceanu, la acelaşi preţ.

Cursa va decola de la Bucureşti, Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni, la orele 21.00, iar din Constanţa va decola la orele 22.15.

Pasagerii sunt rugaţi să contacteze call-center-ul TAROM la numerele de telefon 021-303.44.44, 303.44.00 sau 204.64.64, precum şi agenţia TAROM Constanţa la numărul 0241-662.632, pentru plecările din Constanţa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.