Blue Air în 2012

0 289

Blue Air, prima companie aeriana de smart flying, anunţă mutarea operaţiunilor pe Aeroportul International Henri Coanda începând cu data de 25 martie 2012, odată cu lansarea orarului de vară.

“Dorim imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite pasagerilor nostrii, astfel ca pentru un confort sporit am decis mutarea operatiunilor pe Aeroportul Henri Coanda incepand cu data de 25 martie 2012, si marim capacitatea flotei existente cu inca o aeronava, special destinata pentru operarea noilor destinatii si frecvente. Pasagerii ce au achizitionat bilete pentru calatorii incapand cu data de 25 martie 2012 vor fi informati prin: sms, e-mail, newsletter si anunt pe website-ul Blue Air. De asemenea vom anunta mutarea si catre toate agentiile colaboratoare din tara si strainatate”,

declara Sherif Ussama, Director General Blue Air.

Privind planurile companiei pe anul 2012, au fost introduse noi destinaţii, cum ar fi Veneţia cu plecare din Bucureşti (zboruri diponibile începând cu 25 martie ) şi din Bacău (zboruri diponibile începând cu 2 iunie – preţ bilet 14,99 EUR în limita locurilor disponibile). De asemenea, flota companiei se va mari începând cu luna febrarie cu încă o aeronava de tip Boeing 737-400.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.