TAROM anulează ruta Constanța – Chișinău

După ce au anunțat cu mare fast ruta Constanța - Chișinău, TAROM revine asupra deciziei și o anulează. Din punctul nostru, ruta era fără viitor din cauza orarului.

0 130

Aeroportul International ”Mihail Kogalniceanu” Constanta a anunțat anularea rutei Constanța – Chișinău, care trebuia să fie operată de TAROM. Inițial, TAROM a anunțat că va opera zboruri din Constanța spre Chișinău, începând cu 2 iulie 2018.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

TAROM anulează ruta Constanța – Chișinău

AirHelp get compensation

Din punctul nostru de vedere, ruta era fără viitor. Orarul anunțat era neatractiv, indiferent de cum se punea problema. Nu cred că erau turiști dornici să zboare la Constanța în miez de noapte. Cum nu cred că erau turiști dornici să viziteze Chișinăul, alegând un zbor de noapte.

Din informațiile emise de Aeroportul Internațional ”Mihail Kogalniceanu” Constanta, rămâne valabilă ruta Constanța – Satu Mare, care are o mai mare șansă de reușită. E o rută internă prin intermediul căreia cei din Satu Mare pot ajunge rapid pe litoralul românesc. Va fi inaugurată pe 3 iulie 2018.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »