TAROM anulează ruta Constanța – Chișinău

După ce au anunțat cu mare fast ruta Constanța - Chișinău, TAROM revine asupra deciziei și o anulează. Din punctul nostru, ruta era fără viitor din cauza orarului.

0 256
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Aeroportul International ”Mihail Kogalniceanu” Constanta a anunțat anularea rutei Constanța – Chișinău, care trebuia să fie operată de TAROM. Inițial, TAROM a anunțat că va opera zboruri din Constanța spre Chișinău, începând cu 2 iulie 2018.

TAROM anulează ruta Constanța – Chișinău

Din punctul nostru de vedere, ruta era fără viitor. Orarul anunțat era neatractiv, indiferent de cum se punea problema. Nu cred că erau turiști dornici să zboare la Constanța în miez de noapte. Cum nu cred că erau turiști dornici să viziteze Chișinăul, alegând un zbor de noapte.

Din informațiile emise de Aeroportul Internațional ”Mihail Kogalniceanu” Constanta, rămâne valabilă ruta Constanța – Satu Mare, care are o mai mare șansă de reușită. E o rută internă prin intermediul căreia cei din Satu Mare pot ajunge rapid pe litoralul românesc. Va fi inaugurată pe 3 iulie 2018.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.