Bază RYANAIR la Londra Southend / Zboruri spre Cluj-Napoca

Începând cu aprilie 2019, RYANAIR va deschide bază la Londra Southend. Va aloca 3 aeronave și va deschide 13 rute noi.

0 66

Astăzi, RYANAIR a anunțat o nouă bază în Marea Britanie, care va fi deschisă la Londra Southend începând cu aprilie 2019. Totodată, cel mai mare transportator low-cost din Europa a anunțat alocarea a 3 aeronave si inaugurarea a 13 rute noi, printre care și ruta Cluj – Londra (din 2 aprilie 2019).

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Bază RYANAIR la Londra Southend

RYANAIR a anunțat că va opera 55 de zboruri săptămânale de la noua bază, deschisă la Londra Southend, spre următoarele destinații: Alicante (5 zboruri pe săptămână), Barcelona Reus (2 zboruri pe săptămână), Bilbao (4 zboruri pe săptămână), Brest (2 zboruri pe săptămână), Corfu (2 zboruri pe săptămână), Cluj (3 zboruri pe săptămână), Dublin (2 zboruri pe zi), Faro (5 zboruri pe săptămână), Kosice (3 zboruri pe săptămână), Malaga (5 zboruri pe săptămână), Milan Bergamo (4 zboruri pe săptămână), Palma de Mallorca (4 zboruri pe săptămână) și Veneția (4 zboruri pe săptămână).

AirHelp get compensation

Oficialii RYANAIR speră la transportarea a peste 1 milion de pasageri pe zborurile din/spre Londra Southend.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »