TAROM amână lansarea rutei Timișoara – Chișinău

Oficial, astăzi TAROM anunță amânarea rutei Timișoara - Chișinău. Motivare: în urma unor analize de trafic şi ţinând cont de solicitările reduse în această perioadă.

0 53

După ce a anulat ruta Constanța – Chișinău, TAROM a anunțat și amânarea rutei Timișoara – Chișinău. Decizia a fost luată în urma unor analize de trafic şi ţinând cont de solicitările reduse în această perioadă. TAROM ia în calcul să lanseze ruta cel mai probabil în toamnă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Amânare rută Timișoara – Chișinău

TAROM își exprimă aprecierea față de partenerii de la Aeroportul Internațional Chișinău și îi asigură de întreg sprijinul pentru reluarea cu celeritate a rutei Chișinău-Timișoara-Chișinău, programată inițial pentru data de 2 iulie.

Pasagerii TAROM care au achiziționat bilete pe această rută vor ajunge la destinație cu zborurile companiei, via București, sau pot opta pentru rambursarea totală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »