blankblank

Mai multe zboruri SWISS în sezonul de iarnă 2018-2019

În sezonul de vară 2018-2019, SWISS își extinde rețeaua operațională cu zboruri noi din Zurich. Vor fi introduse zboruri directe pe ruta Zurich - Bremen, în nordul Germaniei. Iar destinațiile Bordeaux (Franța), Kiev (Ucraina), Brindisi (Italia) și Sylt (Germania) vor beneficia de zboruri pe tot parcursul anului.

0 512

Pe lângă extinderea rețelei cu zboruri din Zurich, SWISS va introduce, de asemenea, un nou serviciu între Geneva și Kittilä (Finlanda) și va oferi noi zboruri de iarnă între Geneva și Palma de Mallorca. Swiss Airlines (SWISS) va oferi și creșteri importante ale frecvențelor pe rutele existente.

Dar să revenim la zborurile din Zurich. În sezonul de iarnă 2018-2019, SWISS va iniția un nou serviciu între Zurich și Bremen, în nordul Germaniei. Vor fi operate 12 zboruri săptămânale. Două zboruri zilnice vor fi operate de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică vor fi operate câte un zbor.

Mai multe zboruri SWISS

Noile destinații valabile pe tot parcursul anului
În sezonul de iarnă 2018-2019, Bordeaux, centrul faimoasei regiuni viticole din sud-vestul Franței, va fi onorat cu 12 zboruri zilnice cu plecare din Zurich. SWISS va continua, de asemenea, să opereze 4 zboruri săptămânale pe ruta Zurich-Kiev, care a fost inaugurată în această vară. Capitala Ucrainei va fi servită luni, miercuri, vineri și duminică.

Ze va putea zbura cu SWISS din Zurich spre Brindisi în sudul Italiei, în zilele de vinerea și duminică. În plus, SWISS va oferi zboruri de iarnă către insula populară germană Sylt din Marea Nordului, cu servicii de miercuri și sâmbătă în perioada de Crăciun și de Anul Nou.

Mai multe frecvențe pe rutele selectate
SWISS va crește, de asemenea, frecvențele pe rutele existente din Zurich. În special, Madrid va primi zece zboruri săptămânale suplimentare. Totodatp, vor fi operate mai multe zboruri din Zurich și spre destinațiile germane: Berlin, Hamburg și Düsseldorf.

Mai multe servicii de la Geneva
Pasagerii SWISS din regiunea Geneva se vor bucura de noi zboruri spre Kittilä din Laponia (Finlanda). Va fi operat un zbor săptămânal, în ziua de sâmbătă, în perioada 22 decembrie și 2 martie și se poate rezerva exclusiv prin intermediul operatorului de turism scandinav special Kontiki.

De asemenea, tot de la Geneva va fi introdus un zbor săptămânal, în ziua de sâmbătă, spre Palma de Mallorca. Zborurile vor fi operate în perioada decembrie 2018 – martie 2019. Insula este o destinație populară și în lunile de iarnă, în special în rândul turiștilor cu spirit sportiv.

SWISS va continua să își mărească frecvențele de la Geneva spre Madrid (Spania) și va oferi 2 zboruri zilnice de luni până joi. Swiss va oferi mai multe zboruri de la Geneva și spre Porto (Portugalia), Moscova (Rusia) și Marrakech (Maroc).

Orarul de iarnă 2018-2019 intră în vigoare la 28 octombrie. Noile servicii de la Zurich pot fi rezervate din 21 iunie 2018, iar cele din Geneva vor fi disponibile pentru rezervare în viitorul apropiat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.