TAROM a lansat oficial, la Dublin, zborurile către Bucureşti

1 605

Evenimentul de lansare a zborurilor TAROM Dublin – Bucureşti – Dublin a fost realizat în colaborare cu Dublin Airport, în prezenţa Excelenţei Sale Ambasadorul României în Irlanda, dl Iulian Buga şi a reprezentanţilor comunităţii de români în Irlanda, tour operatori, agenti, presă.

Din delegaţia oficială a companiei TAROM, au făcut parte: dna Silvia Columb, Director general adjunct – CCO, dna Georgeta Dinu, Director Comunicare, dna. Adina Zlota Route Manager şi dna. Roxana Tudor, Manager TAROM, Marea Britanie şi Irlanda.

tarom

Prezent la eveniment, Ambasadorul Iulian Buga a descris revenirea TAROM pe piaţa irlandeză ca fiind „un proiect major devenit realitate la momentul cel mai potrivit” şi a subliniat importanța simbolică a revenirii liniilor aeriene naționale românești atât pentru dezvoltarea potenţialului de afaceri şi turistic al celor două țări cât și pentru comunitatea românească din Irlanda.

TAROM operează zboruri directe de trei ori pe săptămână, și oferă, de asemenea, pasagerilor conexiuni ulterioare de la Bucureşti către destinaţii externe, cum ar fi Tel Aviv, Atena, Cairo, Belgrad, Sofia şi către detinaţiile interne.

Zborurile sunt operate cu o aeronavă de tip Boeing 737 în zilele de miercuri, vineri şi duminică, având următorul program:

21.30 Bucureşti – 23.30 Dublin
00.20 Dublin – 06.05 Bucureşti.

Deci nimic nou pe această rută, doar un eveniment care anunţă operarea zborurilor Bucureşti – Dublin – Bucureşti de către TAROM. Ruta a fost deschisă pe 1 mai, la o zi după ce  Aer Lingus a renunţat la Bucureşti.

1 comentariu
  1. Maestrul RA says

    Foarte bine Tarom , lamai multe destinatii !

Leave A Reply

Your email address will not be published.