blank

TAROM, 26 de zboruri săptămânale București – Timișoara / Tarife de la 19€/segment

În urma scandalului dintre Dan Negru și TAROM, Compania Națională vine cu precizări. Tarifele pentru perioada 1-2 decembrie 2018 pornesc de la 79€/persoana/dus-intors. Pentru 2 adulți și 2 copii, cât a simulat Dan Negru, tariful e de 317€. Acum depinde și de zboruri.

0 686

TAROM operează 26 de zboruri săptămânale pe ruta București – Timișoara. Tarifele pornesc de la 19€/segment dacă le cumpărați din timp.

Însă mare atenție și perioada pentru care doriți să vă cumpărați biletele de avion. Dan Negru, prezentatorul TV, a avut o răbufnire cânt a văzut prețul biletelor de avion pentru 1-2 decembrie 2018.

26 de zboruri săptămânale București – Timișoara

În urma simulării, 2 adulți + 2 copii, a rezultat un cost de 463€/dus-întors. Prețul se validează pentru zborul de dimineață – 1 decembrie, cu retur pe zborul de seară – 2 decembrie. În concluzie, ar fi 115€/persoană.

TAROM a venit cu o precizare și a anunțat tariful de 317€/4 persoane/dus-întors, însă prețul se validează pentru zborul de seara – 1 decembrie și retur seara – 2 decembrie.

Tarifele la biletele de avion oscilează în funcție de cerere și ofertă

Bun, noi venim cu o altă precizare. Prețul biletelor de avion evoluează în funcție de cerere și ofertă. În perioada 1-2 decembrie, cererea este mare, așa că mulți și-au cumpărat biletele poate chiar din decembrie 2017 sau ianuarie 2018. Evident că și prețurile au crescut în funcție de gradul de încărcare al aeronavelor.

Biletele de avion, din perioadele Paște, Crăciun, Revelion, minivacanța de 1 mai, minivacanța de 1-2 decembrie, sunt foarte căutate de cei ce doresc să călătoreasc în țară sau peste hotare. Deci slabe șanse de promoții sau bilete de avion ieftine dacă nu le rezervați cu foarte mult timp în avans.

bilete-avion-tarom

Și la o simplă căutare, am găsit bilet la 40€/1 persoană/dus-întors pentru perioada 1-2 decembrie 2018. La 4 bilete solicitate, posibil să se treacă la alt plafon tarifar.

Cer senin și zbor lin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.