Târgul de Crăciun din Craiova, singurul din România care a fost propus la vot la ”Best Christmas Markets in Europe”!

1 2.490

Târgurile de Crăciun din România și-au deschis porțile. Crăciunul este, pe lângă sărbătoarea creștină, o perioadă cu numeroase tradiții și obiceiuri. Amintim aici de colinde, piese de teatru cu motive religioase, mese îmbelșugate și tradiția cadourilor aduse de Moș Crăciun.

Printre târgurile de crăciun aprobate și deschise din România se regăsește și cel din Craiova, care a ajuns să fie singuril propus la vot în cadrul Best Christmas Markets in Europe.

Târgul de Crăciun din Craiova

Descoperiți cele mai bune piețe de Crăciun din Europa și votați-vă favoritul. Votați o dată la 24 de ore (pe baza adresei de IP) pentru a plasa piața de Crăciun preferată în fruntea clasamentului. Acum aveți ocazia să propulsați târgul de Crăciun din Craiova în top. Printre târgurile de Crăciun propuse sunt și cele din destinațiile însorite în sezonul de iarnă.

Din listă nu lipsesc tradiționalele piețe de Crăciun din Praga, Budapesta, Viena, Madeira, Koln, Basel, Moscova.

Revenind la Târgul de Crăciun din Craiova, acesta și-a deschis porțile pe 26 noiembrie. Peste un milion de beculețe s-au aprins în zona centrală – Piața Mihai Viteazul, Centrul Vechi și Piața William Shakespeare, pe Calea București, dar și în Parcul Nicolae Romanescu.

Targul de Craciun din Craiova
Targul de Craciun din Craiova
Targul de Craciun din Craiova
Targul de Craciun din Craiova
Targul de Craciun din Craiova
Targul de Craciun din Craiova

Pe scena amplasată în Centrul Vechi – Piața Frații Buzești, sunt programate spectacole în fiecare seară de weekend, între orele 18.00 – 20.00, până pe 23 decembrie 2021, cu artiști ai instituțiilor de cultură din Craiova, dar și cu invitați surpriză.

Foto: Valentina Pandia

Leave A Reply

Your email address will not be published.