TAP lansează EconomyXtra / Flexibilitate totală pentru clienți în alegerea serviciului la bord

0 404

Începând cu 27 octombrie 2019, TAP Air Portugal oferă clienților săi o nouă experiență la bordul avioanelor sale pe distanțe medii. În plus față de cele două clase de transport tradiționale, Economy si Business Class, TAP lansează EconomyXtra, un nou mod de a călători în cabina Economy.

Clienții pot alege acum dintre cele trei experiențe diferite la bord, pe cea care se va potrivi cel mai bine cu preferințele sau nevoile lor: • Executiv (cabina Business Class) • EconomyXtra (cabina Economy Class, primele rânduri) • Economy (cabina Economy Class, rândurile standard).

Clienții TAP, având bilete de avion la tarife tip Classic sau Plus și carduri de fidelizare TAP Miles & Go nivel Gold și Navigator, sunt diferențiați automat și beneficiază de experiența superioară oferită de EconomyXtra.

TAP lansează EconomyXtra

Clienții care călătoresc cu tarife tip Basic sau tip Discount pot achiziționa toate beneficiile produsului EconomyXtra în momentul rezervării sau la o dată ulterioară. Prețul acestui serviciu suplimentar variază în funcție de rută. Spre exemplu, pentru zborul TAP Budapesta – Lisabona, pasagerii ce optează inițial pentru tariful Discount sau Basic pot adăuga ulterior serviciul EconomyXtra, plătind o taxă suplimentară de 28 Euro/sens.

Reamintim că toate tarifelele TAP din Economy Class cu plecare din București (rută indirectă până la Lisabona) pornesc de la tipul Classic, deci pasagerii ce au cumpărat bilete TAP Air Portugal vor beneficia automat de serviciul EconomyXtra pe zborurile din rută operate de TAP.

Șapte motive pentru a alege EconomyXtra

Șapte motive pentru a alege EconomyXtra: 1. Spațiu suplimentar în avion pentru picioare; 2. Acces gratuit la rândurile din față si alegerea locului; 3. Scaun relaxant și mai spațios; 4. Tetiera reglabilă; 5. Conectare electrică și USB la loc; 6. Suport pentru tablete; 7. Mese și băuturi (mese îmbunătățite în comparație cu cele curente).

TAP continuă să ofere tuturor pasagerilor, care călătoresc în clasa Economy, serviciul de catering gratuit în baza biletului de avion cumpărat, diferențiat însă pentru cele doua categorii, ExconomyXtra sau Economy simplu. Diferențele pot fi de la o gustare la o masă completă, precum si un serviciu de băuturi unic, incluzând vinuri portugheze de calitate.

În ceea ce privește satisfacția pasagerilor săi ce călătoresc pe distanțe medii, cum sunt cele intraeuropene, compania pariază pe o experientă de servire diferentiată, în funcție de configurația cabinei și de tariful achiziționat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.