RYANAIR va zbura în Armenia / 4 rute noi spre Erevan și Gyumri

0 279

Astăzi, 16 octombrie 2019, RYANAIR a anunțat că va demara operațiunile în Armenia. A anunțat 4 rute noi din/spre Armenia, a 40-a țară din rețea transportatorului low-cost irlandez.

În ultimii 3 ani, ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicita ACUM despăgubirile legale de până la 600€!

Începând cu ianuarie 2020, RYANAIR va inaugura rutele Erevan – Milano Bergamo și Erevan – Roma Ciampino. Din vara lui 2020, RYANAIR va inaugura rutele Erevan – Berlin Schönefeld și Gyumri – Memmingen.

RYANAIR va zbura în Armenia

Conform comunicatului RYANAIR, toate rutele spre Armenia vor fi onorate cu câteva 2 zboruri săptămânale. Asta înseamnă peste 130 000 de locuri disponibile din/spre destinațiile din Armenia.

Prin lansarea operațiunilor în Armenia, RYANAIR generează direct aproximativ 100 de locuri de muncă. Indirect vor fi generate mai multe locuri de muncă prin activități conexe.

Astfel, se poate călători în Armenia cu plecare din București via Berlin, Milano sau Berlin. Noi oportunități de a călători și de a descoperi lumea!

Booking.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish