blank

TAP Air Portugal are una dintre cele mai tinere flote lung-curier din lume, cu o medie de 3.9 ani

0 680

TAP Air Portugal este una dintre puținele companii aeriene pe care le admir. Am urmărit cu atenția evoluția acestei companii aeriene. A avut momente când nu se știa dacă va mai putea fi salvată. S-a încercat o privatizare, iar acum se mândrește cu una dintre cele mai tinere flote lung-curier din Europa și poate chiar din lume. Păcat pentru că nu mai zboară din/spre București.

În urmă cu un an, flota lung-curier TAP avea o medie de vârstă de peste 15 ani. Astăzi, media de vârstă a coborât la 3.9 ani. Ce s-a întâmplat într-un an? Simplu! TAP Air Portugal a reușit să-și modernizeze flota cu 30 de avioane noi, eliminând în același timp avioane vechi și uzate moral/funcțional.

Noua flotă lung-curier, care este dezvoltată în jurul modelului A330-900neo, oferă mai mult confort pasagerilor, consum reduse de carburant și o eficiență operațională și ecologică mai bună.

Noile aeronave lung-curier TAP Air Portugal oferă pasagerilor un sistem de divertisment de ultimă oră, conexiune Wi-Fi. Noile A330-900neo vin echipate cu cele mai moderne cabine.

În ultimii 3 ani, noile aeronave A330neo au ajuns la TAP în timp ce vechea generație a fost retrasă. Altele au fost modernizate. După eliminarea avionului Airbus A330-200 CS-TOG, la 29 noiembrie, toate zborurile transatlantice sunt operate cu avioane moderne, noi și confortabile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.