Swiss va zbura spre 128 de rute de la Zurich și Geneva în sezonul de vară 2021.

0 484

SWISS intenționează să lanseze cinci noi rute europene pe în următoarele luni, deși compania membră Star Alliance crede că va existadă „o reluare tangibilă a activității de călătorie până la mijlocul verii, cel mai devreme.”

85 de destinații din Zurich (ZRH) și 43 din Geneva (GVA) vor fi deservite în timpul sezonului de vară 2021. De asemenea, vor fi lansate două rute noi de la ZRH și trei de la GVA.

Cu toate acestea, transportatorul a admis că programul va fi „considerabil mai mic” decât fusese planificat inițial, în special în al doilea trimestru. Compania, care face parte din Lufthansa Group, se așteaptă ca operațiunile din al treilea trimestru să fie la aproximativ 65% din nivelurile de capacitate avute în 2019.

Noile rute planificate de la ZRH sunt către Tallinn (TLL), capitala Estoniei, și Billund (BLL) în Danemarca. SWISS va zbura către TLL din 25 iunie și spre BLL din 2 iulie, ambele destinații fiind deservite de 2 ori pe săptămână.

Vor fi reluate si zborurile lung-curier, din luna martie.

În ceea ce privește zborurile lung-curier, acestea vor fi reluate spre destinații ca Miami (MIA), începând cu 28 martie și cu frecvențe de până la 5 ori pe săptămână. De la 1 mai vor fi până la 7 zboruri săptămânale între ZRH și Boston (BOS), dar și 5 zboruri săptămânale spre Los Angeles (LAX) din 2 mai. De la 1 iulie, SWISS intenționează să opereze 4 zboruri săptămânale către capitala Egiptului, Cairo (CAI).

De la Zurich, începând cu 1 aprilie, vor fi operate două curse săptămânale spre Niš (INI) din Serbia și Sarajevo (SJJ) din Bosnia și Herțegovina. Începând cu 12 mai, vor exista 12 curse săptâmânale spre London City (LCY), iar din 18 iunie, vor fi si cinci zboruri pe săptămână spre Bordeaux (BOD).

Compania aeriană a declarat că intenționează să crească frecvențele zborurilor spre destinațiile populare, cum ar fi Barcelona (BCN), Berlin (BER), Copenhaga (CPH) și Palma de Mallorca (PMI).

SWISS va menține un program redus de zbor la aeroportul din Geneva.

SWISS va menține un program redus de zbor la aeroportul din Geneva, până la sfârșitul lunii martie. Cu toate acestea, în programul de zbor pentru această vară, vor fi adăugate trei destinații noi.

Vor fi două zboruri săptămânale spre Santorini (JTR), din 19 iunie, și alte două zboruri săptămânale spre Split (SPU) în Croația, din 2 iulie. Din 4 septembrie, va fi o cursă pe săptămână spre Funchal (FNC), pe insula portugheză Madeira.

Destinațiile care primesc cele mai multe servicii de la GVA în programul de vară sunt Londra Heathrow (LHR), Atena (ATH), Porto (OPO) și Lisabona (LIS).

În această vară, companiile aeriene ale Grupului Lufthansa vor oferi cea mai extinsă gamă de destinații de vacanță din ultimii ani, demonstrând astfel cunoștințele companiei despre piața călătoriilor de agrement.

Leave A Reply

Your email address will not be published.