SWISS reduce operațiunile de la Geneva din cauza restricțiilor de călătorie

0 279

Având în vedere restricțiile mai stricte de călătorie anunțate de Consiliul Federal Elvețian, la 27 ianuarie, și scăderea cererii de călătorii, operatorul elvețian SWISS a fost obligat să își reducă temporar operațiunile de la Geneva.

SWISS rămâne pe deplin dedicat afacerilor și operațiunilor sale de la Geneva și va continua să depună eforturi pentru a menține conectată Elveția de Vest cu rețeaua sa globală din Zurich.

De asemenea, se fac modificări suplimentare la programele de zbor din Zurich. Călătorii afectați de anularea zborului pot face o rezervare gratuită sau li se poate restitui banii pe biletele anulate

Swiss International Air Lines (SWISS) își reduce temporar operațiunile de zbor de la Geneva la un nivel minim aboslut până la sfârșitul lunii februarie, începând de astăzi (luni, 1 februarie).

În prezent, aeroportul din Geneva nu are facilități de testare a călătorilor. Cele 13 servicii săptămânale între Geneva și Zurich al SWISS vor continua să funcționeze, la fel ca și cele șapte frecvențe săptămânale între Geneva și hub-ul Lufthansa din Frankfurt. Deci, SWISS va continua să păstreze Elveția de Vest conectată la rețeaua sa globală de rute în aceste vremuri încă dificile.

Zborurile de la Zurich au fost de asemenea afectate

Multe dintre serviciile SWISS, care sunt oferite în prezent de la și către Zurich, pot continua să fie exploatate, având în vedere rolul de transport de marfă. Prin urmare, SWISS va opera doar aproximativ 10% din serviciile furnizate în februarie în 2019.

Călătorii zborurilor anulate pot face o rezervare gratuită sau li se poate rambursa prețul biletului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.