SWISS intentioneaza sa reia 15-20% din programul operational stabilit pentru luna iunie.

1 588

Continunăm cu veștile bune. Lufthansa Group reia zborurile comerciale începând cu luna iunie. 160 de avioane se vor ridica de la sol. Din Lufthansa Group face parte și compania aeriană elvețiană SWISS.

SWISS intenționează să reia 15-20% din programul operațional programat pentru luna iunie. Asta ar însemna aproximativ 140 de zboruri săptămânale de la Zurich spre 30 de destinații din Europa și aproximativ 40 de zboruri săptămânale de la Geneva spre 14 destinații din Europa. Să sperăm că și Bucureștiul va fi pe listă.

SWISS intenționează să reia zborurile comerciale

Compania aeriană va menține în continuare cele trei zboruri săptămânale spre Newark, SUA. Alte destinații intercontinentale vor fi adăugate în iunie. În plus, SWISS și divizia sa SWISS WorldCargo vor continua să opereze zborurile all-cargo către diverse destinații la nivel mondial.

Dar până în iunie, cu siguranță pot apărea modificări în programul operațional. Orarul pentru iunie va fi publicat în scurt timp. Extinderea programului de zbor are loc pas cu pas, în urma nevoilor clienților și în conformitate cu regulile impuse de autoritățile guvernamentale.

Să nu uităm că există o cerere de restrictionare a calatoriilor neesentiale pana pe 15 iunie făcută de Comisia Europeană către toate statele membre UE și din zona Schengen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.