blank

[Surprise Happy Day – TAROM] Ofertă pentru Dublin

0 676

În fiecare săptămână din august, TAROM alege o zi în care pune la dispoziţia pasagerilor săi,  bilete de avion reduse cu 30 EUR pentru călătorii doar dus şi 60 EUR pentru călătorii dus-întors*.

*Reducerea este valabilă la vânzare într-o singură zi a fiecarei săptămâni; biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii  sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Pentru următoarele săptămâni ale lunii august, TAROM  lanseaza oferta “Surprise Happy Day” care va consta într-o reducere la costul biletelor. Reducerea va fi valabilă la vânzare într-o singura zi pe săptămână, pentru o destinaţie surpriză. Anunţul cu privire la data de vânzare şi destinaţia surpriză va fi facut pe Facebook şi pe site-ul TAROM cu 24 de ore înainte de promotie.

Destinaţia surpriză a acestei săptămâni este Dublin. Biletele de avion cu reducerea deja aplicată sunt puse în vânzare, doar mâine 13 august 2014.

  “TAROM lansează în această săptămână “ Surprise Happy Day”, un concept ce oferă pasagerilor posibilitatea să  achizitioneze bilete la pret redus pentru o singura destinatie. “Surprise Happy Day”, este o bucurie estivală, este oferta surpriză facută să aducă zâmbetul pe buzele pasagerilor noştri. Cu biletele reduse se poate călători oricând “, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Orarul de zbor pentru destinaţia Dublin este:
Luni, miercuri, joi, vineri şi duminică
RO 397: 21:40 Bucureşti – 23:30 Dublin
Marţi, joi, vineri, sâmbătă şi luni
RO 398: 0:20 Dublin – 05:55 Bucureşti

Am făcut şi câteva simulări, iar tarifele găsite pornesc de la 148 EUR. Voi aţi găsit mai ieftin?

Bucuresti_Dublin_oferta_TAROM

Leave A Reply

Your email address will not be published.