blank

Superzoom-uri de la Sony

1 878

Fie că urmează să te avânți într-un city break în Europa, să te îmbarci într-o aventură în Asia sau că ai de gând să explorezi orașul natal, Sony îți pune la dispoziție noua gamă de camere foto superzoom pentru călătoriile din acest an: HX50, HX300 și WX300.

Sony Cyber-shot HX50

Dacă vrei să descoperi un oraş din double decker, în această vară Sony Cyber-shot HX50, cea mai mică și mai ușoară cameră digitală cu zoom optic 30x, este companionul care n-ar trebui să lipsească din trusa ta de călătorie. Nu ratezi niciun detaliu al Palatului Buckingham și surprinzi toată forfota din Piccadilly Circus, datorită zoom-ului 30x. Abate-te de la itinerariul stabilit și pierde-te pe aleile din Hyde Parc ca să retrăiești istoria locului.

HX50 (Large)

Cântărind doar 272 de grame, noua cameră foto Sony HX50 vine echipată cu un senzor Exmor R CMOS de 20,4MP și cu tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot, care garantează claritatea imaginilor surprinse chiar și atunci când folosești zoom 30x. Procesorul BIONZ permite realizarea unor fotografii cu zgomot redus de imagine, cu rezoluție înaltă, chiar și în condiții de iluminare slabă.

• Senzor Exmor R CMOS BSI 20.4MPx
• Procesor de imagine BIONZ
• Zoom optic 30x (echivalent 24-720mm)
• Ecran LCD Xtra Fine 3.0 inch 921000
• Filmare Full HD 1080/60p – codare AVCHD
• Wi-Fi incorporat
• Stabilizare optica de imagine SteadyShot
• Rafala de 10 fps la rezolutie maxima
• Patina Multi-Interface

Compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour permite redarea pozelor în culori vii pe televizoarele BRAVIA TRILUMINOS Display.

Cumpără Sony Cyber-shot HX50 la preţul 1.899 lei (promoţie: SD card 8GB şi husă cadou).

Sony Cyber-shot HX300

Aventurierii dornici să surprindă în fotografii experiențe neconvenționale sau peisaje inedite își găsesc în camera foto Sony Cyber-shot HX300 un companion de nădejde pentru expedițiile experimentale. Cu aspectul și manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot HX300 oferă confortul unei călătorii lejere, fără grija și greutatea obiectivelor suplimentare, fie că plănuiești o expediție în Delta Dunării, unde vrei să surprinzi bătăile de aripi ale pelicanilor sau fie că vrei să fotografiezi migrația antilopelor gnu din estul Africii.

HX300 (Large)

Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compactă – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acoperă o întreagă gamă de posibilități de fotografiere, de la vacanțe și safari, până la sporturi și concerte în aer liber. Pentru astfel de aventuri nu trebuie să îți lipsească bocancii, trepiedul, un flash și un carnețel de notițe, te sfătuiesc finaliștii competiției Sony World Photography Awards 2013.

• Senzor CMOS Exmor R™ de 20,4 Mpx
• Zoom optic 50x
* Zoom Digital 100x
• Ecran LCD de 7,5 cm (3,0 inch)
• Filmare Full HD
• Mod automat inteligent
• Control manual deplin

În premieră pentru un Cyber-shot, HX300 este dotată cu noul stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit pentru imagini mai clare chiar și la zoom ridicat. Poziția unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimbă pentru a corecta tremuratul mâinilor, făcând încadrarea de două ori mai ușoară.

Cumpără Sony Cyber-shot HX300 la preţul 2.299 lei (promoţie: SD card 8GB şi stick USB cadou)

Sony Cyber-shot WX300

Atunci când călătorești frecvent, fie în scop de business, fie doar pentru distracție, vrei ca prietenii tăi să fie tot timpul la curent cu aventurile tale. Cu un design elegant, Cyber-shot WX300 este cea mai mica și ușoară cameră digitală din lume care vine cu un zoom optic de 20x.

DSC_WX300

Camera este capabilă să fotografieze 500 de imagini de la o singură încărcare. Prin conectivitatea la smartphone, pe care îl poți folosi pe post de declanșator, este foarte ușor să te fotografiezi alături de grupul care te însoțește sau când iei cina singur pe terasa celui mai cunoscut skybar din Tokyo.

• Senzor: CMOS Exmor R
• Display: LCD: 7.5 cm/3″ (TFT 460.800 puncte)
• Capacitate rafala: 10 fps
• Inregistrare video: da
• Sensibilitate: ISO 80-12800
• Memorie: Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo

Obiectivul G de calitate superioară de la Sony îți permite să suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro în-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină efectul tremuratului mâinilor pentru a obține fotografii clare și este de două ori mai eficient la zoom ridicat decât generația anterioară Cyber-shot HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este îmbunătățită și datorită funcției Active Mode, care asigură calitatea clipurilor video.

Cumpără Sony Cyber-shot WX300 la preţul 1.499 lei (promoţie: SD card 8GB şi husă cadou).

Am avut ocazia să butonez foarte rapid două dintre cele trei camere foto prezentate mai sus. Sunt uşoare, practice, cu excepţia modelului HX300, celelalte două sunt foarte compacte. Însă nu am fost impresionat de calitatea fotografiilor făcute cu superzoom. Recunosc că a fost totul pe fugă. În viitorul apropiat, sper să le butonez mai mult şi să le testez în diferite condiţii. Poate aşa voi avea ocazia să analizez mai mult fotografiile realizate cu superzoom.

Şi termin această ştire cu o întrebare: Avem sau nu nevoie de superzoom în călătorii şi când?

Leave A Reply

Your email address will not be published.