Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Cluj Napoca – Tel Aviv cu Wizz Air din 24 noiembrie 2013

1 312

Începând cu 24 noiembrie 2013, Wizz Air va opera două zboruri săptămânale, în zilele de miercuri şi duminică, pe ruta Cluj Napoca – Tel Aviv.

wizz-air

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat, în 2012, al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti. Nu am fost încă în Tel Aviv, dar sună foarte bine.

Biletele sunt disponibile la tarife pornind de la 39.99 EURO/segment, cu toate taxele incluse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.