fbpx Cluj Napoca - Tel Aviv cu Wizz Air din 24 noiembrie 2013

Cluj Napoca – Tel Aviv cu Wizz Air din 24 noiembrie 2013

1 242
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Începând cu 24 noiembrie 2013, Wizz Air va opera două zboruri săptămânale, în zilele de miercuri şi duminică, pe ruta Cluj Napoca – Tel Aviv.

wizz-air

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat, în 2012, al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti. Nu am fost încă în Tel Aviv, dar sună foarte bine.

Biletele sunt disponibile la tarife pornind de la 39.99 EURO/segment, cu toate taxele incluse.

1 comentariu
  1. […] Tot mai multe companii low-cost din Europa au început operarea zborurilor din/către Tel Aviv. Chiar săpămâna trecută, EasyJet a anunţat a şasea rută spre/din Tel Aviv cu plecare din Berlin. Wizz Air a început operare zborurilor pe ruta Bucureşti – Tel Aviv (15 iunie 2013) şi Cluj – Tel Aviv (24 noiembrie 2013). […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.