Suceava – Bruxelles Zaventem (BRU) cu TUI fly, din 16 aprilie

0 1.375

În curând, o nouă companie aeriană si o nouă ţară pe harta destinaţiilor operate de la Aeroportul Internațional „Ştefan cel Mare” Suceava. Compania aeriană TUI fly, membră a grupului TUI Group – cel mai mare tour-operator din lume cu sediul la Hanovra (Germania), va începe operarea zborurilor frecvente pe ruta Bruxelles-Zaventem (BRU) – Suceava (SCV).Conform anunțului făcut de aeroportul din Suceava, zborurile vor fi operate începând cu 16 aprilie, cu o frecvență de 2 rotații săptămânale. Biletele vor putea fi achiziţionate de pe pagina de internet a companiei la adresa www.tuifly.be.

Evident, data de debut și frecvența zborurilor pot suferi modificări în funcție și de contextul pandemiei de COVID-19. În prezent, Belgia încă se află pe lista galbenă a României, existând restricții de intrare în România pentru toți cei ce aleg să călătorească din Belgia.

Totodată, Belgia interzice călătoriile neesențiale (în scop turistic sau recreativ). În prezent, cei ce călătoresc din România spre Belgia au nevoie de rezultatul negativ al unui test molecular tip PCR COVID-19, să completeze un formular cu cel mult 48 de ore înainte de a intra în Belgia și să se autoizoleze 10 zile. Carantina se poate încheia mai devreme în cazul în care persoana efectuează în a 7-a zi un test molecular tip PCR și rezultatul este negativ. La intrarea pe teritoriul belgian, călătorii vor primi un mesaj tip SMS prin care vor fi informați cu privire la carantinare și testare (mesajul va conține codul necesar pentru înscrierea la un centru de testare).

Leave A Reply

Your email address will not be published.