Speak şi Ştefania, foștii concurenți de la Asia Express, sunt izolați într-un hotel din Jakarta după ce au fost depistați pozitiv COVID-19

1 1.129

Speak şi Ştefania, foștii concurenți de la Asia Express România, au ales să-și petreacă debutul de an 2022 într-o frumoasă vacanță în Indonezia. Însă vacanța lor nu are un final prea fericit. Cei doi s-au îmbolnăvit de coronavirus și sunt nevoiți să stea în carantină pentru șapte zile, potrivit spuselor lui Speak, citat de click.ro.

Speak și-a exprimat nemulțumirea pe pagina personală de Instagram, acolo unde a distribuit imagini șocante din camera de hotel. Pereții sunt plini de mucegai, iar aerul, irespirabil, motiv pentru care artistul a fost nevoit să doarmă cu masca pe față, după cum a relatat în clipul distribuit fanilor. 

În timp ce transmitea fanilor nemulțuimirile sale, în cadru și-a făcut apariția și logodnica artistului, Ștefania, care a confirmat că situația nu este deloc una bună, iar personalul hotelului nu îi poate ajuta din cauza faptului că nu înțelege aproape deloc limba engleză.

Dragi cititori, atenție pe unde călătoriți și nu ezitați să vă faceți asigurări de călătorie. Să vă protejați împotriva COVID-19 pentru că altfel riscați să ajungeți în situația descrisă de Speak şi Ştefania. Călătoriți responsabil!

Leave A Reply

Your email address will not be published.