Asia Express 2022 Romania – reality show Romania

Update 16 mai 2022: Asia Express 2022 devine America Express 2022, cu traseu prin Maxic, Guatemala și Columbia.

Update 6 mai 2022: Asia Express 2022, sezonul 5, va avea loc în Mexic și Columbia și se va numi America Express! Printre concurenții ofertați sunt Andreea Antonescu și Andreea Bălan; dar și Sore și Jean Gavril.

Update 17 ianuarie 2022: ASIA Express 2022 România, sezonul 5, va începe cu Gina Pistol ca prezentatoare. Producătorii emisiunii Asia Express au trimis deja ofertele către posibilii concurenţi. Primul posibil concurent la ASIA Express 2022 România, sezonul 5, este Cătălin Bordea. Acesta ar fi acceptat oferta producătorilor cu condiția să facă echipă cu prietenul său Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu.

În acest moment nu sunt prea multe informații de următorul sezon din ASIA Express. Există voci care spun că sezonul 5 ar putea fi organizat în America de Sud. Sunt foarte multe necunoscute cu privire la următorul sezon, dar vom reveni cu informații noi imediat ce vor fi disponibile.

Informații generale: Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express. Emisiunea este difuzată de Antena 1 și a debutat pe micile ecrane din România pe 12 februarie 2018. Până în prezent, au fost difuzate 4 sezoane:

  • Sezonul 1: Drumul Dragonului – Raluk și Ana Baniciu
  • Sezonul 2: Drumul Elefantului – CRBL și Oase
  • Sezonul 3: Drumul Comorilor – Răzvan Fodor și Sorin Bontea
  • Sezonul 4: Drumul Împăraților – Elwira și Mihai Petre

Formatul Asia Express Romania

Formatul emisiunii este unul relativ simplu, dar cu o mare încărcătură emoțională și competitivă. Se ia un grup de vedete și persoane mai puțin cunoscute, se fac echipe de câte doi și sunt aruncați în luptă pe un traseu lung de mii de kilometri. În cele patru sezoane deja difuzate, am putut vedea echipe formate din prieteni și prietene, mamă / tată și copil, frați, surori, soț și soție sau iubit și iubită.

Aceștia își iau cele necesare într-un rucsac și au la dispozție un dolar pe zi. Trebuie să se descurce cu transportul, cazarea și masa. Este un show televizat și în spate există o mare echipă de producție, fiecare echipă având cameraman, reporter, security etc. Doar că concurenții nu sunt ajutați în misiunile de pe traseu și în provocările de peste zi. În situații extreme se poate interveni pentru acordarea de prim ajutor sau pentru protecție, dar cam acesta e maxim ce primesc concurenții din partea echipei de producție.

Traseul este presărat cu mai multe etape de imunitate / eliminare și amulete. Sunt curse pentru ultima șansă, sunt misiuni în urma cărora concurenții pot primi imunitate / bani / beneficii. Este un reality show interesant și captivant prin prisma concurenților, dar și datorită țărilor și locurilor vizitate. La final, cea mai bună echipă pleacă acasă cu marele premiu.

  • Sezonul 1 din Asia Express a fost organizat prin țările: Vietnam, Laos, Cambodia, Thailanda.
  • Sezonul 2 din Asia Espress a fost organizat prin țările: Sri Lanka și India.
  • Sezonul 3 din Asia Express a fost organizat prin țările: Filipine și Taiwan.
  • Sezonul 4 din Asia Express a fost organizat prin țările: Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Găsiți toate edițiile Asia Express pe antenaplay.ro!

Nu este exclus ca sezonul 5 din Asia Express să fie organizat în America de Sud. Multe alte țări au deja experiență în organizarea acestui reality show în diferite țări din America, ceea ce n-ar fi greu pentru echipa de producție din România să le calce pe urme. Recomandăm Asia Express pentru că puteți vedea locuri minunate, vă puteți face o idee despre localnici și despre obiceiurile tradiționale. Dacă sunteți în căutarea aventurii, oricând puteți să plecați într-o călătorie pe urmele Asia Express.