British Airways reia zborurile între Londra Heathrow și Budapesta

0 205

Aeroportul din Budapesta continuă să își reconstruiască rețeaua solidă de rute. Aeroportul maghiar a salutat reluarea serviciilor spre Londra Heathrow. Astfel, British Airways revine astăzi pe aeroportul din Budapesta, relansând legăturile dintre cele două capitale.

Oferind inițial un serviciu de trei ori pe săptămână, transportatorul de pavilion din Marea Britanie va crește numărul zborurilor la patru pe săptămână începând cu jumătatea lunii septembrie, un impuls semnificativ pentru sezonul de iarnă care urmează.

Întoarcerea British Airways oferă, de asemenea, conexiuni la numeroase zboruri pe distanțe lungi, pe măsură ce restricțiile se relaxează și țările se redeschid.

Balázs Bogáts, Șeful Dezvoltării a Aeroportului din Budapesta a declarat că „Marea Britanie a fost cea mai mare piață din Budapesta, ani la rând. De la Londra au venit cei mai mulți turiști, așa că este extraordinară revenirea British Airways la aeroportul nostru, acesta fiind încă un indiciu al recuperării țării.”

Servind peste jumătate de milion de pasageri luna trecută – o creștere robustă cu 77% comparativ cu luna iulie a anului 2019 – Budapesta asistă la o tendință pozitivă, odată cu revigorarea numeroaselor rute pe distanțe lungi și datorită restricțiilor de succes care au fost impuse în Ungaria pe perioada pandemiei.

Din prima săptămână a lunii septembrie, și Ural Airlines se va întoarce la Aeroportul din Budapesta cu o conexiune inaugurală la Ekaterinburg Koltsovo, în plus față de redeschiderea legăturilor cu Zhukovsky, la sud-est de centrul orașului Moscova.

Leave A Reply

Your email address will not be published.