South Africa Tourism a lansat Sho’t Left Travel Week 2021, un proiect care oferă turiștilor beneficii și reduceri

0 208

South Africa Tourism (SAT) a lansat Sho’t Left Travel Week 2021, un proiect care oferă turiștilor beneficii și reduceri pentru a încuraja călătoriile în țară cu scopul de a revitaliza industria turismului.

SAT, agenția națională de turism care este responsabilă de promovarea Africii de Sud ca destinație la nivel internațional și intern, a declarat că cei care vor alege să călătorească în Africa de Sud vor primi până la 50% reducere în diferite părți ale țării.

„Pe măsură ce țara începe să se redeschidă, este necesar să reînviem apetitul pentru călătoriile interne și să încurajăm sud-africanii să călătorească în țara lor. Septembrie este cunoscută ca Luna Turismului, împreună cu Luna Patrimoniului și Luna Serviciului Public.” a declarat CEO-ul interimar al SAT, Stembizo Dlamini.

Directorul General al Turismului Nhumeleni, Victor Taraji, a declarat că au fost luate măsuri de siguranță și protocoale de securitate COVID-19 pentru ca toți cei care aleg să călătorească să se simtă în siguranță și să aibă parte de o experiență unică.

Leave A Reply

Your email address will not be published.