Singapore are în vedere redeschiderea frontierelor din septembrie 2021

0 351

Cu majoritatea populației din Singapore deja vaccinate, guvernul are în vedere redeschiderea granițelor și atenuarea restricțiilor de călătorie.Lawrence Wong, Ministrul Finanțelor din Singapore, a indicat că cetățenilor și rezidenților complet vaccinați li se va permite să călătorească fără perioada de izolare obligatorie de 14 zile, la întoarcerea pe teritoriul țîrii. În schimb, procedura ar impune fie o carantină la domiciliu de șapte zile, fie o politică de testare diligentă.

Singapore are în vedere redeschiderea frontierelor, iar călătorii vaccinați nu vor mai trebui să se auto-izoleze.

„Acest lucru va permite persoanelor vaccinate să călătorească mai liber”, a spus Wong într-o ședință parlamentară din 26 iulie 2021. „Cei care nu sunt vaccinați pot călători în continuare, dar vor fi supuși cerințelor predominante [de izolare]”.

Între timp, viitorul bulei de călătorie aeriană între Singapore și Hong Kong rămâne necunoscut. Data examinării coridorului de călătorie este stabilită la sfârșitul lunii august 2021.

Recent, țara a întărit restricțiile care privesc adunările sociale și a impus închiderea restaurantelor pentru public după ce a fost observată o creștere a numărului infecțiilor cu COVID-19, în special în barurile de karaoke.

Singapore intenționează să vaccineze complet până la 80% din populație până la începutul lunii septembrie 2021, facilitând diminuarea restricțiilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.