Promoție Blue Air: Bilete la 1 euro pentru membrii BLUE BENEFITS!

0 820

Astăzi, posesorii de abonamente BLUE BENEFITS se bucura de zboruri la 1 euro de la / către CLUJ NAPOCA!Clujul zboara cu Blue Air! Grăbește-te și rezervă-ți unul sau mai multe bilete dintre cele 10000 de locuri disponibile azi la prețul de 1 euro/ segment, taxe și o schimbare gratuită incluse.

Bilete la 1 euro pentru zboruri din Cluj

Dacă încă nu ești membru Blue Benefits, înscrie-te acum pentru a te bucura de toate beneficiile ofertei! Cu abonamentul anual BLUE BENEFITS îți planifici vacanțele mai ușor, mai rapid și întotdeauna la prețuri reduse, pentru tine și pentru toți partenerii tăi de călătorie.

Together, Family sau Friends: tu ce abonament BLUE BENEFITS alegi? Pentru non-membri, prețurile biletelor de avion încep de la 9,99 euro/ segment, taxe și o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Oferta este valabilă pe 5 martie 2021, pentru posesorii de abonamente Blue Benefits, pentru toate zborurile cu date de călatorie până la 30 iunie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.